Hotel & Resort


Peaceful and quiet place to relax and experience the lifestyle
Attractions
Holiday Activities & Ideas
Tropical maldives
Dining Service
We have a number of different teams within our agency that specialise in different areas.
Explore
We can create a brand
Relaxation
Analysis of your customers is key in responding to your promotional needs.
Explore
Latest trends
Couples Spa
Our teams are up to date with the media trends to prove themselves in this industry.
Explore
background
Familie Leman
— "Ik ben enorm tevreden van trimsalon Ollie. Ik was lange tijd op zoek naar trimster die mijn Engelse cocker de juiste look kon geven. Ik heb de juiste plek gevonden. Na het geruststellen van baasje en hond werd alles naar wens uitgevoerd. Mijne Koda is rustig en op zijn gemak en terug de look zoals ik die graag wil voor hem. Ik ben erg tevreden en wil zeker trimsalon ollie aanraden als super trimster die oog heeft voor alles. "
Familie Verslyppe
— "Wij hebben al enkele keren met onze York bij Ollie langs geweest en steeds heel tevreden van de kwaliteit en de prijs. Echt een aanrader!!! Ook de shampoo voor thuisgebruik is perfect. Geen klitten meer in het haar van Snuffie. "
Familie Samyn
— "Ons hondje straalt weer in zijn vel door het bezoek aan trimsalon ollie, super lieve en vriendelijke mevrouw met haar hart op de juiste plaats! Neemt haar tijd en zorgt ervoor dat je huisdier zich op zijn gemak voelt bij haar. Hij heeft bij het vertrek ook zijn nieuwe lievelingsbal kado gekregen! Plus nog snoepjes voor de hond & iets lekkers voor de baasjes! Allemaal voor zijn nieuwjaar! Super ??? bedankt! "
Familie De Wever
— "Sinds kort heeft onze ruwharige teckel, Nabab, een regelmatige afspraak in het trimsalon Ollie. Vriendelijke ontvangst, professionele trimbeurt en alles met de glimlach voor een redelijke prijs. We hebben een heel goed adres in Roeselare gevonden. Bedankt!!!"
Familie Vanderschaeghe
— "Voor de eerste keer met onze hond langs geweest en waren super tevreden is een rustige vriendelijke jonge dame die haar tijd neemt voor de diertjes en ze goed verzorgt. Komen zeker terug"
Meggy
— "Trimsalon Ollie heeft een uitstekende service. Een zeer goeie trimster voor ons keeshond Kyto. Ik ben een zeer tevreden klant ."
Vainer Adriana
— "Raven is zeer blij na het bezoek bij Trimsalon Ollie? Zeer aangename eerste ervaring! Zeker aan te raden! "
Familie Dekeerle
— "Het was de eerste keer, goede ontvangst en de honden waren op hun gemak."
Petra Philips
— "Super service !! Iemand die weet om te gaan met dieren. Voor iedere dierenvriend een aanrader om uw huisdier te laten verwennen."
Familie Debackere
— "Al iets meer dan een jaar komen wij met onze Maltezer zita bij ollie om haar te laten trimmen, wij zijn heel tevreden en Zita ook, je wordt er ook heel vriendelijk ontvangen door isis die altijd nog wat tijd maakt voor een praatje. Onze zita verbleef ook al enkele dagen in het hondenpension waar ze goed verzorgd werd. Doe zo verder trimsalon Ollie! "
Tania en Flappy
— "Trimsalon Ollie ontdekt via een collega. Al reeds met de eerste ontmoeting is er een goed gevoel met Isis. Zij verschaft de nodige uitleg en is supervriendelijk met onze cocker Flappy. Flappy is steeds keurig getrimd. Wij hebben ook reeds gebruik gemaakt van het hondenhotel. Met een gerust hart lieten we onze Flappy achter bij Isis. Doe zo verder!"
Facilities of Santorini House
background
Guests love it because...
  • Dining table
  • Coffee machine
  • Stovetop
  • Kitchenware
  • Electric kettle
Location
78%
Staff
97%
Free WiFi
98%
Make reservations