Hi, I am

Keir Zirman

A freelance designer in New York

About
My passion

I enjoy meeting new people and finding ways to help them have an uplifting experience. I have had a variety of customer service opportunities, through which I was able to have fewer returned products and increased repeat customers, when compared with co-workers. Who could I speak with in your customer service department about your organization’s customer service needs.

Skill
I provide high quality products
Design Stretch
88%
Photoshop
78%
Illustrator
95%
background
Feedback
What clients say
 • "Ik ben enorm tevreden van trimsalon Ollie. Ik was lange tijd op zoek naar trimster die mijn Engelse cocker de juiste look kon geven. Ik heb de juiste plek gevonden. Na het geruststellen van baasje en hond werd alles naar wens uitgevoerd. Mijne Koda is rustig en op zijn gemak en terug de look zoals ik die graag wil voor hem. Ik ben erg tevreden en wil zeker trimsalon ollie aanraden als super trimster die oog heeft voor alles. "
 • "Wij hebben al enkele keren met onze York bij Ollie langs geweest en steeds heel tevreden van de kwaliteit en de prijs. Echt een aanrader!!! Ook de shampoo voor thuisgebruik is perfect. Geen klitten meer in het haar van Snuffie. "
 • "Ons hondje straalt weer in zijn vel door het bezoek aan trimsalon ollie, super lieve en vriendelijke mevrouw met haar hart op de juiste plaats! Neemt haar tijd en zorgt ervoor dat je huisdier zich op zijn gemak voelt bij haar. Hij heeft bij het vertrek ook zijn nieuwe lievelingsbal kado gekregen! Plus nog snoepjes voor de hond & iets lekkers voor de baasjes! Allemaal voor zijn nieuwjaar! Super ??? bedankt! "
 • "Sinds kort heeft onze ruwharige teckel, Nabab, een regelmatige afspraak in het trimsalon Ollie. Vriendelijke ontvangst, professionele trimbeurt en alles met de glimlach voor een redelijke prijs. We hebben een heel goed adres in Roeselare gevonden. Bedankt!!!"
 • "Voor de eerste keer met onze hond langs geweest en waren super tevreden is een rustige vriendelijke jonge dame die haar tijd neemt voor de diertjes en ze goed verzorgt. Komen zeker terug"
 • "Trimsalon Ollie heeft een uitstekende service. Een zeer goeie trimster voor ons keeshond Kyto. Ik ben een zeer tevreden klant ."
 • "Raven is zeer blij na het bezoek bij Trimsalon Ollie? Zeer aangename eerste ervaring! Zeker aan te raden! "
 • "Het was de eerste keer, goede ontvangst en de honden waren op hun gemak."
 • "Super service !! Iemand die weet om te gaan met dieren. Voor iedere dierenvriend een aanrader om uw huisdier te laten verwennen."
 • "Al iets meer dan een jaar komen wij met onze Maltezer zita bij ollie om haar te laten trimmen, wij zijn heel tevreden en Zita ook, je wordt er ook heel vriendelijk ontvangen door isis die altijd nog wat tijd maakt voor een praatje. Onze zita verbleef ook al enkele dagen in het hondenpension waar ze goed verzorgd werd. Doe zo verder trimsalon Ollie! "
 • "Trimsalon Ollie ontdekt via een collega. Al reeds met de eerste ontmoeting is er een goed gevoel met Isis. Zij verschaft de nodige uitleg en is supervriendelijk met onze cocker Flappy. Flappy is steeds keurig getrimd. Wij hebben ook reeds gebruik gemaakt van het hondenhotel. Met een gerust hart lieten we onze Flappy achter bij Isis. Doe zo verder!"
Preparation
Education & training
2000

Diploma High School, San Antonio, TX

Majored in general education (GPA 2.42)

2002

University of Illinois

Majored in design education (GPA 3.42)

2007

B.M.E.; University of Design Coutry

Majored in architecture education (GPA 3.52)
Anticipated graduation May 2007

Performance
Working experience
2005

Project entry in part time

Served include consumer data and perform file into a data form.

2007

Staff in the Design Community College

Assigned to perform a variety of standard secretarial standard tasks.

2009

Architectural Technologist

Discuss the ideas, objectives, requirements and budget of a project.

background
Ability
Professional skills

Cost control

Safety sanitation

Room design

Customer services

Quality control

Profit strategies

Have a project and need help from a designer?
You will be pleased with the results
background
Contact Me
Let work together

  @KeirZirman
  If you want to give me a call then you can on +0123456789